headerlogo
Nl Fr

De psychosociale dienst van het brandwondencentrum

Sociale dienst

Op moeilijke momenten tijdens en na de hospitalisatie in ons brandwondencentrum kan er beroep gedaan worden op de professionele opvang door onze psychologen. Els Vandermeulen en Cécile Pollet bieden een luisterend oor en steun aan zowel de patiënt als de betrokken familie.

Onze sociaal assistente Delphine De Kuyper kan u helpen wanneer u vragen heeft over uw ziekteverzekering, recht op tegemoetkomingen, opvangmogelijkheden of voor de organisatie van thuiszorg… Ze geeft u graag advies en hulp bij mogelijke problemen van financiële, administratieve en sociale aard.

Psychologen:

Psy Els Vandermeulen

Psy Cecile Pollet

Sociaal assistente:

Mme. Delphine De Kuyper

Contactgegevens:

Algemeen Nummer Brandwondencentrum: 02 264 49 82

Fax: 02 264 49 87

De Sociale Dienst van CDSCA

sv socialDe CDSCA-Sociale Dienst bestaat uit een team van maatschappelijk assistenten, juridisch adviseurs en militairen, steeds bereid om naar je te luisteren, je te informeren en je te helpen.

Al jouw vragen worden behandeld binnen een strikt vertrouwelijk kader en met het grootste respect voor jouw privacy.

Je kan bij ons terecht voor informatie, administratieve bijstand, juridisch advies, advies aan (militaire) autoriteiten, bijstand bij ongeval en overlijden, financiële ondersteuning en psychosociale begeleiding.

Daarnaast organiseren wij ook informatiesessies in de eenheden, verzorgen wij mede een aantal activiteiten in het kader van de buitenlandse zendingen en organiseren wij infodagen ter voorbereiding op het pensioen.

Je kan ons contacteren via de Regionale Diensten en Antennes en via een uitgebreid aanbod aan permanenties in de eenheden. Indien nodig kan er ook een huisbezoek gebeuren.

Meer info via de website CDSCA - OCASC.