headerlogo
Nl Fr

Stages

Het Militair Hospitaal biedt stageplaatsen aan voor:

  • artsen (contacteer medisch directeur, 02 443 26 83)
  • verpleegkundigen (contacteer directie nursing, 02 443 23 01 of via mail)
  • psychologen (stuur uw stageaanvraag met CV en motivatiebrief via mail naar het Centrum voor Geestelijke Gezondheid)
  • kinesitherapeuten (contacteer coördinator kinesitherapie, 02 443 21 19)
Verplegers / Verpleegsters ...

Het Militair Hospitaal is steeds op zoek naar nieuwe collega’s voor wie ‘het iets meer mag zijn’. Een goede fysieke conditie neemt bij de militaire verpleegkundigen een belangrijke plaats in.

Het Militair Hospitaal telt momenteel ongeveer 180 militaire en burgerverpleegkundigen verspreid over de departementen Hospitalisatie, Polikliniek, Interventiediensten, Medische Steun, Logistiek en het Centrum voor Medische Expertise.

De militaire verpleegkundigen - en soms ook de burgers op vrijwillige basis - wisselen hun werk op dikwijls gespecialiseerde diensten af met deelname aan zendingen in het buitenland (Europa, Afrika, Midden-Oosten).

Flexibiliteit en continue vorming zijn sleutelwoorden in de verpleegkundige carrières binnen Defensie. Specialisatie en permanente bijscholing worden sterk aangemoedigd of zelfs opgelegd, volledig ten laste van Defensie.

Naast de gereserveerde stageplaatsen voor 3°, 4° Bachelor en specialisatiejaar door bestaande akkoorden met Hogescholen Verpleegkunde biedt het Militair Hospitaal nog bijkomende plaatsen voor leerlingen verpleegkunde. Stage-aanvragen voor deze gegeerde diensten kunnen gericht worden via dit formulier.

De mogelijkheden tot aanwerving zijn veranderlijk. Diegene die een verpleegkundige carrière overweegt in het Militair Hospitaal als contractuele of statutaire burger kan voor alle informatie terecht op de website www.werkenvoor.be waar alle vacante betrekkingen voor verpleegkundigen bij de overheid vermeld staan.

Wie een carrière als beroepsmilitair verkiest vindt alle informatie in het Provinciaal Informatiecentrum of wordt via het secretariaat Nursing met de juiste instanties in contact gebracht.

Welk Informatiecentrum?

Recrutering

Via het gratis nummer 0800 333 48 komt u rechtstreeks in contact met het Informatiecentrum van de provincie van waar u belt.

Recrutering & selectie

Recrutering en selectie

U wenst meer informatie over de recruterings- en selectieprocedure?
Afspraak in één van de Informatiecentra.